DiVEL написал(а):осеннее наступление за свои права - права велосипедистов в этом божевильном мисти пид назвою Днипро
Дімуся - ДНІПРО - це річка така через ДНЄПР тече!Божевільне місто - ДНЕПР! називається!
Па-а-апрашу не путать!
Хотя Дімусіку-ВєлоДіВЕЛусіку можна ВСЬО! Путай на здоров"я, дорогой ДРУГ!
Велонарод - а замєтно, ЯК я за ДіВелом скучив?
DAV написал(а):членские карточки
Друззя, а можна будем називать ЦІ карточки "Удостовєрєніями учасніков" ДнєпровєлоКлуба, а то ж як прийдеться видавать карточку ДЄВУШЦІ??? А там буде написано, шо ВОНА - "чЛєН"?
Правда ж, як-то нефільтікультяпно получиться?
Alex-Giant написал(а):что-нибудь из пластика на место переднего
Був я недавно в Городі-Герої КИЙОВІ, і бачив ТАМ чудо-юдо-рибу-кит-велофаната, ДУЖЕ похожого на велопридурка... При чому я ЙОГО вже второй раз встрічаю! Перший раз я бачив ЙОГО на акції "На вєліку - на роботу" в прошлом году.
На ЙОГО вєліку - сорок разного размєра ящичків скрізь, де тільки можна уявить, штук сЄмдесяд катафотів, аудіо і відеосістєми, три фотоаппарата і ззаді - ви не повірите! -полнометражний 2х1,5 ФЛАГ якоїсь невідомої мені вєлореспубліки! І з усією ЦІЄЮ ЮрИндОю він ТАК легко з гори на Великій Житомирській розсікав -= я чуть з тролєйбуса не випав!
Може, не нада нічого з пластіка на місті переднього? А?
Ну будем просто так їздить собі і любуваться природою...
А то я представляю - якби ВІН оту машину за зеркало зачепив своїм веломонстром - одірвав би те зеркало разом з дверкою в переднім крилом!
DiVEL написал(а):побили велотуриста и разбили велокомп. за то что он задел зеркало их машины.
Да-а-а-а, Діма, стрАшНу історію ти розказав... А ШО - вєлотурист один був? Можна ж було порвать ТИХ автотуристів - як мавпа газету - і порозбивать їм УСІ зеркала, включая внутрєннє заднього виду, а также очки - і діоптрійні і солнцезащитні! Да-а-а, ось де веломафія потрібна...
А то, небось, його били по вєлокомпу, а його команда стояла і дивилась, як іздіваються над кілобайтами з мегапікселями!!!... А номер-то ти взнав? Откуда такі круті драчуни приїхали?
Невже НАШІ рУбяти?
Ж-Ж-Ж-Ж-Жуть!